Прес-центр27 жовтня 2016, 15:10

На Новоайдарщині відновлюються заклади соціальної сфери

Вчора, 26 жовтня, заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик з робочою поїздкою відвідала Новоайдарський район. Зокрема, вона ознайомилася з роботою районної бібліотеки, відвідала нещодавно відремонтований за рахунок коштів обласного бюджету актовий зал районного Будинку культури та оглянула дитячу юнацьку спортивну школу, що зараз знаходиться на капітальному ремонті. Кошти на ремонт спортивного закладу виділені з державного бюджету.

Ольга Лішик приділила неабияку увагу діяльності районного управління соціального захисту населення: поцікавилася рівнем якості роботи з внутрішньо переміщеними особами, збільшилася чи зменшилася їх кількість та як триває процес призначення житлових субсидій нашим громадяянам.

Крім того, заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик та директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Ольга Рибалко взяли участь у відкритті в селі Олексіївка амбулаторії сімейної медицини після капітального ремонту.

Ремонт і повернення до повноцінного функціонування цього медичного закладу стало можливим завдяки взаємодії небайдужої громади, місцевої та обласної адміністрацій.

Супроводжував Ольгу Лішик голова Новоайдарської райдержадміністрації Віктор Сергієнко.