Прес-центр11 червня 2022, 20:06

На підтримку Сєвєродонецька зіграно благодійний футбольний матч

Місто тримає мужній опір та є наразі найгарячішою точкою війни.

«Про це знає кожен українець і про це потрібно говорити всьому світу», — наголошують організатори проєкту.

Тому вчорашній благодійний матч між «Динамо» U-16 та «Л'Успіталет» команда проєкту присвятила підтримці Сєверодонецька, аби привернути увагу до драматичних подій у місті.

Так, юні динамівці вийшли на поле у футболках з написом «Sievierodonetsk is Ukraine». Таке саме вбрання було й на ведучих події. Це – кураторка проєкту 1+1 «Здійсни мрію» Олександра Лобода та співачка Michelle Andrade.

Чимало відвідувачів стадіону також були одягнені у футболки з таким написом. Крім цього, вболівальники зверталися з трибун за допомогою плакатів із закликами #StopWarInUkraine #StopTheWar #StandWithUkraine #CloseTheSky

Особлива гостя матчу — 13-річна Соня з Миколаївщини, яка постраждала від бомбардувань рф, — також одягнула тематичну футболку під час свого виступу з DOROFEEVA. На ній був зображений синьо-жовтий хештег #ДІТИ.

У такий спосіб підопічна FC Dynamo Kyiv, проєкту «Здійсни Мрію» та НДСЛ Охматдит підтримала усіх українських дітей, які постраждали від агресії росії на території України.

Ще одна мета матчу — підтримка українських медичних закладів, які потребують рентген-апаратів С-арки.

Зробити донат можна за посиланням: https://u24.gov.ua/news/kyiv-berlin-telethon

Співорганізатор благодійного туру Match for peace #StopWarInUkraine — Максим Радуцький.

Організацією виступів та художньою концепцією заходів займаються команда 1+1 media і Департамент великих шоу, режисерами заходу стали TRI Directions.