Прес-центр10 жовтня 2017, 09:10

На Попаснянщині в черговий раз працювали лікарі-волонтери

Днями до Попаснянського району завітали лікарі-добровольці Першого Добровольчого Медичного Шпиталю імені Миколи Пирогова під керівництвом віце-президента – головного лікаря Дмитра Вернигора та провідного редактора Державного управління справами Адміністрації Президента України Володимира Грішина.

Цього разу до складу лікарів-добровольців для надання медично-консультативної допомоги увійшли лікарі Київського інституту Серця кардіохірург вищої категорії Віктор Шевченко та лікар-кардіолог вищої категорії Оксана Крот, а також отоларинголог ДП «МедБуд» Юлія Паскевич.

Під час огляду пацієнтів медики надавали якісну медично-профілактичну допомогу та консультації з приводу попередження ускладнень. Безкоштовний прийом проводився на базі Комунальної установи «Попаснянська центральна районна лікарня».

Разом з лікарями-добровольцями на Попаснянщину зі столиці завітали священнослужителі, а також київські артисти. В Попаснянській багатопрофільній гімназії №25 артисти дали концерт для вихованців навчального закладу, а також подарували пам’ятні сувеніри-парасольки, зроблені власноруч київськими однолітками та їх батьками. За словами організаторів парасолька є символом миру, захищеності та єдності.