Прес-центр7 липня 2020, 21:07

На Попаснянщину приїхали посли країн-партнерів України

З робочим візитом в прифронтову Попасну завітала делегація у складі Надзвичайного і Повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні Юріса Пойканса, Надзвичайного і Повноважного Посла Словацької Республіки в Україні Марека Шафіна та Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Польща в Україні Бартоша Ціхоцькі. Зустріли гостей на Попаснянщині заступник командувача ООС Євген Коваленко та голова РДА Роман Власенко.

Захід розпочався з передачі гуманітарної допомоги Попаснянському району від Латвійської Республіки. Для потреб жителів району було доставлено одяг та медичне обладнання для лікувальних закладів.

Невдовзі відбулась урочиста частина заходу, де сторони обговорили подальші плани із співпраці: очільник району озвучив проєкти, які наразі реалізуються на Попаснянщині, а також вручив гостям автентичні українські сувеніри.

Після хвилини мовчання на честь загиблих за незалежність нашої держави, учасники зустрічі відкрили меморіальні дошки, присвячені військовослужбовцям, які загинули на території району під час проведення АТО/ООС.

Завершилась зустріч урочистим покладанням квітів до пам’ятного знаку воїнам АТО/ООС.