Прес-центр10 листопада 2021, 11:11

На прийом до пенсійного фонду можна записатися онлайн

Для запису на прийом до сервісного центру органу Пенсійного фонду України у електронну чергу необхідно скористатися пунктом головного меню особистого кабінету користувача вебпорталу (https://portal.pfu.gov.ua) «Запис на прийом».

Новий запис здійснюється за допомоги кнопки «Записатися на прийом», по якій необхідно покроково визначити дані запису.

Користувачу відображаються всі записи, які були введені на вебпортал з такими даними як орган ПФУ, тема відвідування, дата відвідування, час відвідування, кабінет та ПІБ спеціаліста відобразяться, якщо користувач записувався до органу ПФУ.

Слід зазначити, що для вирішення питань необхідно звертатися саме до Сервісний центр, а запис до органів ПФУ використовується лише для звернення до керівництва ПФУ та головних управлінь в областях.

На сьогодні електронну систему керування прийомом громадян з урахуванням контролю часу та якості обслуговування за допомогою електронної черги використовують в сервісних центрах Лисичанська, Сєвєродонецька, Старобільська, Станиці Луганської.

Саме електронна черга дає можливість вибору ширшого кола питань для запису на прийом до спеціалістів Фонду зазначених територій.

Після натискання кнопки «Завантажити розклад» система відобразить таблицю термінів прийому громадян по днях з інформацією щодо зайнятого та вільного часу.

Користувач повинен обрати дату та час, зручні для відвідування сервісного центру (або керівництва органу ПФУ).

Для завершення процедури запису призначено кнопку «Записатися на прийом».

Якщо користувач через деякий час вирішив відмовитися від запису, його можна скасувати за допомогою кнопки «Скасувати запит» з екранної форми запису на прийом.

За інформацією Пенсійного фонду України