Прес-центр26 лютого 2019, 09:02

На засіданні колегії управління молоді та спорту підбиті минулорічні підсумки та затверджені плани на 2019 рік

Зокрема, на порядок денний були винесені питання щодо затвердження плану засідань колегій управління молоді та спорту облдержадміністрації у поточному році, стратегії розвитку комунальних установ та закладів молоді та спорту спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2019 рік, а також підбиті підсумки роботи обласних організацій фізкультурно-спортивних товариств «Україна» і «Спартак» у 2018 році.

«За останній рік у напрямах спортивної та молодіжної сфер проведена значна робота. Наразі необхідно звернути увагу на субвенції, які виділяються з держбюджету, та активно долучатись до обласних конкурсів мікропроектів», – сказала заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, звертаючись до присутніх.

Також на засіданні під головуванням начальника управління Антона Волохова розглянули та затвердили проект плану роботи колегії структурного підрозділу в поточному році.

Крім того, стратегії розвитку обласних комунальних установ на поточний рік представили директор Луганської обласної школи вищої спортивної майстерності Олег Клименчуков, в.о. директора Луганського обласного молодіжного центру Оксана Варава та начальник Луганського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Юрій Кравченко. Роботу цих установ члени колегії визнали задовільною.

Також присутні заслухали звіти про підсумки роботи обласних організацій фізкультурно-спортивних товариств «Україна» і «Спартак» у 2018 році.

У заході взяли участь представники профільного управління облдержадміністрації і структурних підрозділів міст та районів, директори обласних ДЮСШ, керівники обласних комунальних установ, голови обласних ФСТ.