Прес-центр21 cічня 2022, 10:01

На засіданні регіональної ради підприємців при облдержадміністрації розглянули особливості використання реєстраторів розрахункових операцій

Відбулося чергове засідання регіональної ради підприємців при облдержадміністрації.

Відкрив засідання голова ради підприємців Жан Кисіль, керівник ТОВ «Східна хімічна компанія» (м. Сєвєродонецьк), який акцентував увагу на основних завданнях ради.

Насамперед, у посиленні взаємодії суб’єктів господарювання, громадських організацій, об’єднань підприємців та органів влади.

Начальник Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина виступила з питань використання РРО та ПРРО, обліку фізичних осіб – підприємців, змін по місцевим податкам та зборам, визначення мінімального податкового зобов’язання на землю та плату за землю фермерськими господарствами та одноосібниками.

Членом ради підприємців Дмитром Косілкиним, фізичною особою – підприємцем, було порушене питання організації виставки легкої промисловості.

Пропозицію підтримали члени ради підприємців та домовилися спільно відпрацювати питання організації цієї виставки.   

Голова ради підприємців Жан Кисіль запропонував створення регіонального бізнес-простору в партнерстві з Міністерством цифрової трансформації.

Він зауважив, що діяльність ради спрямовується на розвиток, підтримку, популяризацію підприємницької діяльності, соціальну відповідальність бізнесу області.