Прес-центр5 лютого 2018, 15:02

Надано житло та працевлаштовано, — Юрій Гарбуз опікується долею звільненого з полону бойовиків Анатолія Костеннікова

У Рубіжному голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз зустрівся зі звільненим з ворожого полону нашим земляком Анатолієм Костенніковим.

«Я радий вдихнути це повітря! Я радий бачити обличчя вільних людей! Так скучив за українською мовою, якою там забороняли говорити!» , – наголосив колишній бранець.
Він розповів історію його полонення та перебування у неволі: «Мене заарештували, коли я їхав з роботи до рідних у Первомайськ. Почали бити, катувати, передали до «МГБ» т.з. «ЛНР».  Потім суд без слідства і доказів, тільки на основі вибитих з мене показань. Вони мене осудили за зраду «Батьківщини» і дали 13 років в’язниці суворого режиму. Україна все ж мене визволила».

Очільник області взяв долю Анатолія на особистий контроль. «Ми надали Анатолію житло в Рубіжному і працевлаштували за спеціальністю (він лікар швидкої допомоги з 35-тирічним стажем), виплачуємо матеріальну допомогу з обласного бюджету, забезпечили всім необхідним.
Ми непереможні, поки ми єдині», – наголосив Юрій Гарбуз. 
#Все_буде_Україна!