Прес-центр2 липня 2018, 18:07

Напередодні Дня Нацполіції України у Сєвєродонецьку відбулись урочисті заходи

Сьогодні, 2 липня, у Сєвєродонецьку, на площі Миру відбулись урочистості з нагоди Дня Національної поліції України. Участь у заході взяв заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко. Також привітати поліцейських прийшли керівники обласних правоохоронних та силових відомств.

Юрій Клименко зачитав вітальну адресу від голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза, наголосивши на головних досягненнях обласної влади у підтримці сфери охорони порядку та цивільного захисту. Так, протягом 2016-2017 років на ці потреби з обласного бюджету було виділено понад 70 млн грн. Для поліцейських придбано спецавтотранспорт, рентгенустановку для вибухових робіт, комп’ютерний поліграф та системи відеоспостереження загальною вартістю майже 12 млн грн. Впроваджується система для посилення безпеки населення – «Безпечне місто».

Крім того, у Станиці Луганській нещодавно було відкрито нове відділення Нацполіції. Ця подія є беззаперечним свідченням бажання обласної влади убезпечити від злочинності наших громадян у прифронтовій зоні та назавжди повернути український закон на окуповану територію.

Від себе Юрій Клименко додав, що поліцейський Луганщини – є взірцем мужності та самовідданості, адже інколи йому доводиться працювати у надскладних умовах.

Заступник голови облдержадміністрації передав декільком правоохоронцям найвищу нагороду Луганщини – Почесну відзнаку «За розвиток регіону». Було відзначено полковника поліції Віктора Зінченка, підполковника поліції Сергія Кривенка та сержанта поліції Олександра Кобзєва.