Прес-центр14 грудня 2016, 14:12

Напередодні Дня працівників суду у Сєвєродонецьку відбулися урочисті заходи

У Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім. С. Прокоф’єва відбулися обласні урочистості з нагоди професійного свята – Дня працівників суду.

У заходах взяли участь заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, керівники правоохоронних і силових структур, контролюючих органів та співробітники судової гілки влади області.

За зразкове виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у реалізацію державної правової політики та формування у громадян правового світогляду двоє працівників Апеляційного суду Луганської області нагороджені почесною відзнакою «За розвиток регіону», шестеро – Листом подяки обласної державної адміністрації. Також Лист подяки ОДА отримав співробітник Луганського окружного адміністративного суду.

Від імені Юрія Гарбуза, голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації, Юрій Клименко висловив їм слова подяки за відданість присязі, високий професіоналізм і відповідальну працю з забезпечення справедливості та дотримання законності.