Прес-центр7 червня 2017, 11:06

Наші легкоатлети з особливими потребами завоювали 24 медалі у всеукраїнських змаганнях

У Кропивницькому відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед людей з особливими потребами, у якому Луганщину представили 11 спортсменів.

За його результатами у активі луганчан 24 медалі: 17 золотих, 5 срібних та 2 бронзові.

Так, на рахунку Сергія Дворцова три золоті медалі у штовханні ядра, метанні диска та списа. Крім цього, у дисципліні метання диска спортсмен виконав норматив майстра спорту України.

Теж три золота у доробку Тетяни Огаркової: у штовханні ядра, метанні диска та списа. Три медалі виборола Аліна Абрамова: золото у метанні списа, а також срібло у штовханні ядра та метанні диска. Олексій Свистун, окрім трьох золотих нагород (штовхання ядра, метання диска та списа), показав кращий результат у дисципліні метання диска.

Тричі підіймався на п’єдестал пошани і Дмитро Куценко. Спортсмен поповнив скарбничку збірної області трьома медалями: двома срібними (штовхання ядра та метання диска) та золотою у метанні списа.

По дві нагороди вибороли: Анастасія Пахоля (золоті медалі у штовханні ядра та метанні диска), Тимофій Холодов (два золота у штовханні ядра та метанні диска), Олександр Романченко (срібло у метанні диска та бронза у штовханні ядра). Бронзову нагороду змагань завоював Павло Богатирьов – метання списа.

Крім цього, Кирило Іванов став володарем двох золотих медалей: біг на 400 м та біг на 800 м.

Тренує спортсменів Заслужений тренер України Римма Старостіна й тренер Олег Чернобай.

Вітаємо наших спортсменів та їх тренерів!