Прес-центр28 лютого 2019, 15:02

Навесні для школярів області стартує інноваційний профорієнтаційний проект «Професійні рубежі»

До участі у Проекті запрошуються школярі 8-9 класі загальноосвітніх шкіл області.

Організатори заходу – Луганська обласна служба зайнятості за підтримки Департаменту освіти і науки, управління молоді та спорту, управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації та роботодавців регіону.

Стартує проект у березні. Усі, хто виявлять ініціативу долучитись до заходу відвідають безкоштовні дослідницькі екскурсії на економічно привабливі підприємства регіону. Після цього, учнів буде розділено на команди. Допомагатимуть їм куратори – фахівці центрів зайнятості, представники відділів освіти, молоді та спорту, спеціалісти бібліотек.

Кожна дослідницька команда обиратиме підприємство, діяльність якого буде представляти у наступних етапах проекту. За результатами екскурсій, команди мають напрацювати буклети/відеоролики про роботу обраного ними підприємства. Найкреативніші командні напрацювання увійдуть до фінального етапу Проекту.

Заключним етапом стане обрання та нагородження переможців Проекту у категоріях: «Кращий рекламний буклет», «Кращий рекламний відеоролик», «Краща PR-кампанія» (командні змагання).

Додаткову інформацію щодо участі у проекті можна отримати за телефоном: 095 625 0915 (Тетяна Шалль).