Прес-центр4 червня 2021, 10:06

Найцінніше, що може дати журналіст посадовцю – це конструктивна критика, – Сергій Гайдай привітав журналістів Луганщини

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь у святкуванні Дня журналіста України.

У вітальному слові очільник області сказав: «Я працюю з вами вже понад півтора роки. Для мене завжди було зрозуміло, що позитивні відгуки не є ключовим показником діяльності. Найцінніше, що може дати журналіст посадовцю – це конструктивна критика. Висвітлення болючих тем стає маркером для діяльності органів влади, акцентує увагу громадськості. Хочу подякувати за вашу плідну роботу та побажати активної спільної праці над відбудовою Луганщини. Саме від нашої роботи залежать ремонти, будівництва, залучення інвестицій та міжнародної партнерської допомоги».

У рамках урочистостей Сергій Гайдай вручив обласні відзнаки знаним майстрам журналістики. Так директора ТОВ «Телекомпанія «СТВ» Віталія Івченка нагороджено почесною відзнакою «За розвиток регіону», начальника відділу комунікації ГУНП в Луганській області Тетяну Погукай – знаком пошани «Захиснику Луганщини».

Почесними грамотами ОДА нагороджено кореспондента ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України» Анастасію Волкову, колектив ПП «Редакція газети «Попаснянський вісник», головного спеціаліста Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації Олександра Руденка.

Листами подяки ОДА відзначено оператора ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України» Андрія Магомедова, журналіста медіаресурсу «Сайт міста Сєвєродонецьк 06452» Антона Міщенка, кореспондента медіа «ТЕЛЕгазета Старобільськ» Марину Мухіну, начальника відділу інформаційної роботи Луганського обласного центру зайнятості Наталію Ситнік.

Навіть під час свята керівник Луганщині не уникнув питань від журналістів, що стосуються ремонту автошляхів Луганщини, а саме маршруту від Сєвєродонецька до Старобільська. «Ремонт цієї ділянки фінансується за рахунок інвестицій міжнародних партнерів. Процедура підготовки і сам тендер триває понад два місяці. У будь-якому випадку ремонт буде вже цього року. Ми зробимо дорогу і на Новопсков, і на Старобільськ, і на Троїцьк. Роботи розпочнуться у 2021 році, а завершаться вже у наступному», – відповів Сергій Гайдай.