Прес-центр16 серпня 2017, 18:08

Нестача медичних кадрів, транспортна логістика, соціальне забезпечення інвалідів – питання Юрію Гарбузу на прийомі у м. Щастя

Сьогодні, 16 серпня 2017 року, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз провів особистий прийом громадян у місті Щастя Новоайдарського району.

Зі своїми проблемами до очільника області звернулися жителі прифронтового міста, двоє з яких є представниками пільгових категорій населення –ліквідатор наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та мати дитини-інваліда.

На особистому прийомі була розглянута низка медичних питань, зокрема, із дефіциту лікарів вузького профілю, у тому числі педіатра, та відсутності цілодобової аптеки.

Турбує жителів Щастя і стан транспортної логістики – кількість та вартість рейсів, а також пільговий проїзд для чорнобильців.

Також підіймалися питання соціального забезпечення дітей-інвалідів і інвалідів, та встановлення у місті пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС.