Прес-центр8 лютого 2017, 16:02

Невдовзі Луганщина доєднається до Всеукраїнської акції благодійності

Впродовж останніх 11 років Всеукраїнський благодійний фонд «Сердце до серця» проводить благодійні акції, метою яких є збір коштів для хворих дітей. На зібрані кошти фонд закуповує медичне обладнання та безкоштовно передає у користування в обласні дитячі лікарні України.

 

Фондом проводиться громадська діяльність з метою розвитку волонтерського руху в Україні. Організація збору коштів в рамках благодійної акції, є тільки один з методів реалізації данної мети.

 

Основні цілі, які ставить перед собою фонд є розвиток волонтерського руху в Україні за європейськими стандартами, привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності, виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України, покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих обласних лікарнях України.

 

Минулого року Фонд «Серце до серця» організував 11 Всеукраїнську благодійну акцію, яка тривала з 4 до 24 квітня. Кошти збиралися для придбання медичного обладнання для реанімаційних відділень в обласні лікарні України. За результатами проведеної акції зібрано 3177437,11 грн.

 

Цього року планується провести акцію, спрямовану на збір коштів для закупівлі медичного обладнання обласним дитячим лікарням для дітей з вадами зору. Обласний етап 12 щорічної Всеукраїнської акції «Серце до серця» заплановано провести з 9 березня до 9 квітня. Фінал відбудеться 8-9 квітня.

 

Із переліком закупленого медичного обладнання за всі роки діяльності можна ознайомитись за посиланням – www.sercedoserca.com.ua/ua/medichne-obladnannja/.

 

Координатор акції в Луганській області – Євген Назаров (095) 013-98-38.