Прес-центр26 жовтня 2020, 14:10

«Ніяка політика не може бути головнішою за життя та здоров’я людей», - Сергій Гайдай прокоментував телеканалу «Дім» попередні результати місцевих виборів на Луганщині

«Результати виборів по області вже більш-менш зрозумілі: люди, яких ми підтримували, стали головами ОТГ. Це Вадим Гаєв, Яна Литвинова, Ігор Дзюба, Ігор Шопін та інші. Сподіваюсь, що й депутатський корпус буде стабільним та дієвим. Виборча активність по області склала 33,8%, вона близька до середньої по країні. Якихось явних провокацій та скандалів не було. Але поліцією зареєстровано 72 повідомлення про порушення виборчого законодавства, перевіряється кожний факт», - розповів журналістам телеканалу «Дім» очільник Луганської області Сергій Гайдай.

Він також зазначив, що «тільки «За» проведення виборів у восьми громадах, де вони були скасовані через складну безпекову ситуацію. «Ніяка політика не може бути головнішою за життя та здоров’я людей. Як тільки ситуація дозволить, ми подамо документи до ЦВК», - наголосив Сергій Гайдай.