Прес-центр7 квітня 2021, 16:04

Нижньодуванська територіальна громада запрошує на роботу лікаря

У лікарській амбулаторії смт Нижня Дуванка сьогодні вакантна посада лікаря.

Лікар загальної практики сімейної медицини або терапевт, який висловить бажання працювати в вищезгаданій амбулаторії, буде забезпечений житлом (з відповідними підсобними приміщеннями) та земельною ділянкою.

З пропозиціями щодо працевлаштування можна звертатися до директора КНП «Нижньодуванська АЗПСМ» Юрія Репи за телефонами (06471) 9 82 03, 050 426 89 83 (або на електронну пошту nd.hsptl@gmail.com), а також до Нижньодуванського селищного голови Сергія Корощенка на електронну пошту n.duvanka@gmail.com.

Нагадаємо, у травні 2017 року було утворено Нижньодуванську  територіальну громаду Сватівського району Луганської області.

У складі громади 17 населених пунктів, в яких проживає 4952 жителя.

На території громади функціонують: шість шкіл, два дитячих садочка, лікарська амбулаторія, сім фельдшерських пунктів, міський будинок культури, два сільських клуба, чотири сільських будинки культури. шість бібліотек, дитячо-юнацька спортивна школа.

Центр громади розташовано у смт Нижня Дуванка, яке засновано у 1732 році. У населеному пункті проживає 1849 жителів. Знаходиться на відстані 25 км від залізничної станції «Сватове», газифіковане.