Прес-центр29 березня 2023, 13:03

НМТ-2023: опубліковано демонстраційний тест з хімії

На сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти вже доступний демонстраційний тест із хімії (https://lv.testportal.gov.ua/chemistryTest/).

Потенційним учасникам, які бажають виконати його завдання в онлайновому середовищі, слід пам’ятати про те, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.

Тест із хімії налічує 30 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (22 завдання), на встановлення відповідності (логічні пари) (2 завдання), відкритої форми з короткою відповіддю (6 завдань).

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета.

Також під час виконання завдань із хімії можна буде користуватися довідковими матеріалами, а саме Періодичною системою хімічних елементів (короткою і довгою формами), таблицями «Розчинність основ, кислот, амфотерних гідроксидів і солей у воді за 20–25 ℃», «Ряд активності металів».

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном ー завантажте файл із демонстраційним варіантом тесту з хімії на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними (https://testportal.gov.ua//wp-content/uploads/2023/03/NMT_2023_Himiya_de...).