Прес-центр22 серпня 2018, 16:08

Нова структура Програми економічного і соціального розвитку забезпечить цілісність системи планування

Нараду з питань погодження структури Програми економічного і соціального розвитку Луганської області провів заступник голови обласної державної адміністрації Геннадій Іваненко.

Він зазначив, що робота з приведення структури Програми у відповідність до структури Стратегії розвитку Луганської області до 2020 року досягла результату.

В ході наради підбито підсумки проведеної роботи. Розглянуто всі надані під час обговорення пропозиції. Особливу увагу було зосереджено на розділах Програми, які включають загальну характеристику економічного, виробничого та трудового потенціалу, динаміку економічного і соціального розвитку, головні проблеми розвитку регіону, необхідність включення актуальних на сьогодні показників.

Серед них кількість об’єктів соціальної та гуманітарної сфери, переведених на альтернативні види опалення, ОСББ, обладнаних тепловими лічильниками, показники зовнішньої торгівлі послугами, які на сьогодні суттєво почали набирати оберти.

Представники Агенції регіонального розвитку та Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області сконцентрували увагу присутніх на результаті проведеної роботи.

Тож, структура Програми відповідає пріоритетам, які визначені Стратегією розвитку регіону, та забезпечує цілісність системи планування регіонального розвитку.