Прес-центр28 травня 2017, 09:05

Новини АТО: на Луганщині поранено трьох військовослужбовців та пошкоджено газопровід

Вчора вдень внаслідок ворожих обстрілів з автоматичних гранатометів по опорних пунктах наших захисників поблизу села Новозванівка Попаснянського району зазнали поранень троє українських військовослужбовців. А у результаті обстрілів у напрямку села Лопаскине Новоайдарського району з автоматичних гранатометів пошкоджено лінію газопостачання. На місці події працює ремонтна бригада.

 

Крім того, протягом минулої доби та після півночі об’єднані російсько-терористичні війська дев’ять разів порушували «режим тиші»

 

Зокрема, у напрямку сіл Новозванівка, Новоолександрівка і Троїцьке Попаснянського району п’ять разів застосовувалися 122-мм гармати, 120-мм і 82-мм міномети та великокаліберні кулемети.

 

По укріпленнях наших захисників поблизу смт Станиця Луганська бойовики тричі відкривали вогонь з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

 

У напрямку села Кримське Новоайдарського району використовувались 82-мм міномети, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети.

 

«Внаслідок ворожих обстрілів троє наших хлопців було поранено на Попаснянщині, без газу залишилися 92 абонента у селі Лопаскине. Дії бойовиків ще раз доводять, що їм неважливі загальнолюдські цінності і милосердя, а збройні провокації для них – привід руйнувати людські життя та спокій», – прокоментував ситуацію заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.