Прес-центр1 березня 2017, 09:03

Новини АТО: на Луганщині поранено військовослужбовця

Внаслідок п’яти масованих ворожих обстрілів по позиціях українських військовослужбовців поблизу села Троїцьке Попаснянського району, поранено нашого воїна, якого доправлено до лікарні. Бойовики били з 152-мм самохідних артилерійських установок, 82-мм мінометів, автоматичних та протитанкових гранатометів.

 

Крім того, протягом минулої доби та після опівночі російсько-окупаційні війська 23 рази порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

 

Зокрема, по укріпленнях сил АТО поблизу міст Попасна, Золоте, смт Новотошківське, сіл Новозванівка та Новоолександрівка 15 разів відкривався вогонь з 152-мм самохідних артилерійських установок, 120-мм і 82-мм мінометів, протитанкових і автоматичних гранатометів, зенітних установок, БМП, БТР, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

 

У напрямку смт Станиця Луганська противник чотири рази застосовував автоматичні гранатомети та стрілецьку зброю.

 

По позиціях наших воїнів поблизу сіл Лопаскине та Кримське Новоайдарського району чотири рази велись обстріли з 152-мм самохідних артилерійських установок, 120-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів. Також у районі працював ворожий снайпер.