Прес-центр6 червня 2017, 08:06

Новини АТО: на Луганщині поранено військовослужбовця та пошкоджено газопровід

Вчора, 5 червня, внаслідок ворожого обстрілу у напрямку села Кримське Новоайдарського району з 120-мм мінометів зазнав поранень наш захисник та пошкоджено лінію газопроводу. У селі Трьохізбенка зафіксовано влучання у стадіон та вибито шибки у двох житлових будинках.

Крім того, протягом минулої доби та після півночі об’єднані російсько-терористичні бандформування 16 разів порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Зокрема, по укріпленнях наших військовослужбовців поблизу міста Попасна, смт Новотошківське й села Новоолександрівка Попаснянського району шість разів відкривався вогонь з 120-мм і 82-мм мінометів та стрілецької зброї.

У напрямку сіл Кримське, Кряківка і Трьохізбенка Новоайдарського району вісім разів застосовувалися гармати калібром 122-мм, 120-мм міномети, гранатомети різних типів і стрілецьку зброю.

По позиціях українських захисників поблизу смт Станично-Луганського району двічі вівся обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Внаслідок пошкодження газопроводу 1500 абонентів з Кримського та навколишніх населених пунктів залишилися без газопостачання. Наразі на місці події спільно з військовослужбовцями працює ремонтна бригада», – прокоментував ситуацію заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.