Прес-центр3 листопада 2016, 09:11

Новини АТО: на Луганщині зафіксовано бойове зіткнення

Ввечері минулої доби поблизу села Новозванівка Попаснянського району бойовики спровокували бойове зіткнення із застосуванням автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. Ворожа диверсійно-розвідувальна група у кількості до 10 осіб намагалася прорватися через наші бойові позиції. Після півгодини збройного протистояння, українським воїнам вдалося подавити вогневі точки ворога та змусити окупантів відступити. При цьому, дії наших воїнів були дуже успішними, адже диверсанти унесли із собою мінімум трьох постраждалих поплічників.

Також противник із гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бив у напрямку села Новоолександрівка.

Крім того, з реактивних систем «Град», САУ, 120-мм і 82-мм мінометів, протитанкових гранатометів та стрілецької зброї шість разів відкривався вогонь по позиціях українських військовослужбовців поблизу села Кримське.

У той же час із САУ та протитанкових гранатометів ворог двічі обстріляв села Трьохізбенка та Оріхове-Донецьке Новоайдарського району.

Також ввечері минулої доби було гаряче і на Станично-Луганському напрямку: російсько-терористичні війська з 82-мм мінометів, БМП, гранатометів різних типів та стрілецької зброї прицільно били по позиціях наших захисників. Українські військовослужбовці були вимушені відкрити вогонь у відповідь.