Прес-центр28 листопада 2016, 09:11

Новини АТО: п’ять військовослужбовців отримали поранення під ворожим вогнем

Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Загалом протягом минулої доби російсько-терористичні війська 12 разів здійснили обстріли у напрямку населених пунктів вздовж усієї лінії розмежування.

Зокрема, з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, протитанкових ракетних комплексів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї сім разів прицільно відкривався вогонь по укріпленнях наших захисників поблизу сіл Новозванівка та Новоолександрівка Попаснянського району. У результаті ворожого обстрілу двоє військовослужбовців зазнали поранень.

У той же час бойовики п’ять разів прицільно застосовували гранатомети різних типів та стрілецьку зброю у напрямку сіл Лобачеве та Кримське Новоайдарського району. У результаті було поранено троє наших захисників та пошкоджений газопровід. Наразі ремонтна бригада відновила подачу блакитного палива споживачам.

А у напрямку позицій українських військовослужбовців поблизу смт Станиця Луганська терористи двічі використали гранатомети різних типів та стрілецьку зброю.

«Поранення п’ятьох наших хлопців є ілюстрацією підступних дій ворога та його нездатністю виконувати Мінські домовленості», – прокоментував ситуацію заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.