Прес-центр15 липня 2017, 09:07

Новини АТО: у ході бойового зіткнення під Новотошківським загинув наш захисник

Вчора, 14 липня, до півночі під прикриттям снайперського вогню ворог вдався до спроби наблизитися впритул до позицій українських військовослужбовців поблизу смт Новотошківське Попаснянського району. Диверсійно-розвідувальна група противника отримала гідну відсіч. На жаль, у результаті бойових дій загинув наш боєць.

Загалом, протягом минулої доби та після півночі об’єднані російсько-терористичні бандформування 22 рази порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку смт Новотошківське та сіл Новозванівка і Троїцьке Попаснянського району відкривався вогонь з 82-мм мінометів, протитанкових керованих ракет, БМП, автоматичних й протитанкових гранатометів, стрілецької зброї. Також у районі працював ворожий снайпер.

По укріпленнях наших захисників поблизу сіл Кримське, Причіпилівка, Трьохізбінка та через переправу Лобачеве Новоайдарського району застосовувалися 82-мм міномети, автоматичні та підствольні гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.

У напрямку сіл Старий Айдар, Малинове та ст. Донець Станично-Луганського району вівся обстріл з 82-мм мінометів, автоматичних та підствольних гранатометів та стрілецької зброї.