Прес-центр16 серпня 2017, 08:08

Новини АТО: вчора на Попаснянщині було поранено нашого військового

Вчора ввечері, 15 серпня, поблизу села Троїцьке Попаснянського району у результаті мінометного обстрілу було поранено нашого бійця.

Загалом, за минулу добу та після півночі об’єднані російсько-терористичні бандформування 11 разів порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку сіл Троїцьке, Новоолександрівка і Новозванівка Попаснянського району бойовики сім разів відкривали вогонь з 120-мм та 82-мм мінометів, протитанкових ракетних комплексів, автоматичних, протитанкових та ручних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.

По укріпленнях захисників України поблизу села Кримське Новоайдарського району чотири рази застосовувались 82-мм міномети, автоматичні й протитанкові гранатомети.

«Останніми днями бойовики знов намагаються дестабілізувати ситуацію на лінії розмежування. Внаслідок ворожих обстрілів поблизу села Троїцьке зазнав поранення український військовослужбовець. Також сталися загоряння у селі Кримське та Малинівському лісогосподарстві Станично-Луганського району», – прокоментував ситуацію заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.