Прес-центр24 cічня 2017, 09:01

Новини АТО: Внаслідок ворожого обстрілу один захисник України отримав поранення

У результаті масованого обстрілу позицій сил АТО з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу смт Станиця Луганська зазнав поранення український воїн, повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

Крім того, протягом минулої доби та після півночі вздовж лінії розмежування російсько-окупаційні війська 22 рази порушували «режим тиші», застосовуючи заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Зокрема, у напрямку міста Попасна і сіл Новозванівка, Новоолександрівка та Троїцьке 20 разів використовувався вогонь з 122-мм самохідних артилерійських установок, 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У той же час бойовики з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів двічі відкривали вогонь по укріпленнях українських військовослужбовців поблизу села Кримське Новоайдарського району.

«Минулого вечора та протягом ночі ворог посилив інтенсивність обстрілів до критичного значення. На жаль внаслідок ворожої агресії був поранений наш захисник. Разом з усією Луганщиною сподіваємось на його скоріше одужання», – зазначив Юрій Клименко.