Прес-центр26 жовтня 2016, 09:10

Новини АТО: ворог прицільно обстріляв житловий масив Попасної

Ввечері минулої доби та після опівночі ворог завдав сім обстрілів по позиціях українських військовослужбовців вздовж всієї лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку північно-східних околиць міста Попасна бойовики відкривали вогонь із САУ. За попередніми даними, у результаті обстрілу постраждали два приватних будинки по вул. Гагаріна та по вул. Київська. У багатоповерхівці по вул. Бахмутській у двох під’їздах вибиті вікна та пошкоджені балкони.

Внаслідок обстрілу постраждала насосна станція, припинено водопостачання одного з мікрорайонів м.Попасна. На місці події працюють пожежні ДСНС та правоохоронці.

Крім того, противник з автоматичних гранатометів обстрілював позиції наших захисників поблизу села Новоолександрівка Попаснянського району.

У той же час російсько-терористичні війська тричі застосовували підствольні гранатомети та стрілецьку зброю у напрямку позицій українських військовослужбовців поблизу смт Станиця Луганська. Також у районі працював ворожий снайпер.

У напрямку сіл Трьохізбенка та Кримське Новоайдарського району бойовики використовували протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.