Прес-центр17 листопада 2017, 10:11

Новий навчально-практичний центр з професії «Швачка. Кравець. Закрійник» відкрився у Рубіжному

У Рубіжанському професійному хіміко-технологічному ліцеї  відбулось урочисте відкриття навчально-практичного центру з професії «Швачка. Кравець. Закрійник».

Для створення центру з державного бюджету виділено 330,0 тис. гривень, які були витрачені на придбання сучасного швейного обладнання для якісної підготовки кваліфікованих робітничих кадрів.

У цьому переконалися гості та учасники заходу, яких після символічного перерізання стрічки, запросили ознайомитися з швейною майстернею ліцею та її готовою продукцією.

На заході було визначено, що обладнання, яким оснащено цей центр, дозволяє створити умови, наближені до сучасного швейного виробництва. А це сприятиме й появі в регіоні нових підприємств швейної галузі, що в цілому позитивно визначиться у розвитку та зростанні економіки Луганської області.

Навчально-практичний  центр передбачає професійний розвиток майстрів виробничого навчання, викладачів спецдисциплін, учнів, підвищення рівня їх кваліфікації, а також дає можливість проводити перепідготовку  незайнятого населення за професією «Швачка. Кравець. Закрійник».