Прес-центр29 грудня 2017, 10:12

Новорічне привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія ГАРБУЗА

Дорогі земляки!

Новий рік – це завжди очікування дива і сподівання на краще. У наших молитвах і мріях вже чотири роки живе заповітне слово «мир».

Мир бережуть військовослужбовці з усіх куточків нашої країни. І коли я запитую їх: «Хлопці, дівчата, ви звідки?», у відповідь чую – «з України». Ніщо не єднає нас більше, ніж біль спільних втрат і радість спільних перемог.

Кожен з нас сьогодні на власному фронті боротьби за Україну, за її майбутнє. За цими великими словами криються долі маленьких громадян. Те, у якій країні житимуть наші діти, за якими законами і в якому оточенні, залежить саме від нас. Що ми залишимо їм по собі – випалене поле чи квітучий сад?..

Тому ми будуємо у час воєнного лихоліття. Тому відкриваємо спортивні та культурні об’єкти, ремонтуємо дороги і зводимо будинки. Тому не опускаємо руки і не даємо зневірі оселитися в наших душах.

Для мене Луганщина – це одна родина, де має панувати філософія поваги, підтримки, прощення та любові, де є закон сім’ї, народжуються традиції і мрії.

Дорогі друзі! Щиросердно вітаю вас з новорічно-різдвяними святами!

Луганщина була, є і завжди буде світанком України! Ми все подолаємо, бо віримо в це!

Хай стихнуть постріли у новорічну ніч!

Нехай з Різдвяною зіркою на Україну зійде мир і Божа благодать!

З Новим роком і Різдвом Христовим!

 

З повагою

 

Голова Луганської обласної державної

адміністрації – керівник обласної

військово-цивільної адміністрації                                       Юрій ГАРБУЗ.