Прес-центр22 лютого 2019, 14:02

Обговорені напрями подальшої співпраці з Данською Радою у справах біженців

Представники цієї данської гуманітарної організації зустрілися з заступником голови облдержадміністрації Геннадієм Іваненком.

Вони зауважили, що своїми головними партнерами у Луганській та Донецькій областях бачать саме облдержадміністрації, з керівництвом яких і опрацьовує можливості реалізації проектів.

У свою чергу, Геннадій Іваненко подякував Данській Раді у справах біженців за діяльність на Луганщині саме у той час, коли область зазнала значних втрат.

Під час зустрічі були представлені результати проектів, реалізованих у 2018 році, обговорена інформація про проекти, що реалізовуватимуть у 2019-2020 роках, та визначені проблемні питання, які можуть бути вирішені за рахунок можливостей Данської Ради у справах біженців.

«Ми вдячні за реалізацію проектів із гуманітарного розмінування, розвитку підприємництва, відновлення пошкодженого житла», – наголосив заступник голови облдержадміністрації.

Важливо, що організація зацікавлена поширювати діяльність саме у Луганській області. Також в процесі планування наступних заходів значну увагу буде приділено залученню більшої кількості внутрішньо переміщених осіб до участі в них.

Геннадій Іваненко запропонував гостям у питанні інформування населення щодо запланованих для жителів області заходів та діяльності Ради загалом плідно співпрацювати саме з друкованими ЗМІ, які більш доступні для жителів, насамперед, у сільській місцевості.

Напрями співпраці будуть детально розглянуті та скоординовані під час наступної зустрічі.