Прес-центр23 березня 2017, 18:03

Обласна організація ветеранів України в Луганській області відзначає тридцятиріччя

В облдержадміністрації відбувся урочистий пленум Обласної організації ветеранів України в Луганській області з нагоди тридцятиріччя створення.

Учасників пленуму привітав голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, який вручив керівникам районних осередків організації почесні відзнаки і нагороди облдержадміністрації.

«Дорогі ветерани! Сьогоднішній ювілей вашої авторитетної організації ми, на жаль, відзначаємо у дуже складний час, коли наша рідна Луганщина «розірвана» навпіл ворожою агресією. Спираючись на вашу мудрість і життєвий досвід, переконаний, ми віднайдемо шлях примирення і наступні визначні дати обласної організації ветеранів святкуватимемо у єдиній Луганщині», – наголосив Юрій Гарбуз. Очільник області побажав сивочолим ветеранам здоров’я, довголіття, злагоди і миру.

До складу обласної організації ветеранів України станом на 1 січня 2017 року входять 4 міських і 12 районних організацій. Сьогодні на підконтрольній Україні території обласна організація ветеранів України налічує 148,5 тис. осіб, з яких 2 тисячі – учасники бойових дій у Другій світовій війні. Членами районних організацій ветеранів стають і учасники АТО.

З 15 грудня 2015 року обласну організацію ветеранів України в Луганській області очолює Микола Талдонов.