Прес-центр12 лютого 2020, 11:02

Обласна влада чує проблемні питання районів

Нещодавно за дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая, його заступник Катерина Безгинська відвідала з робочою поїздкою Кремінський район.

Там заступник голови облдержадміністрації поспілкувалась з керівництвом району та структурних підрозділів РДА. Зокрема, на її розгляд було винесено питання ремонту корпусів КУ «Позаміський заклад відпочинку та оздоровлення «Мрія».

Керівник районного управління соціального захисту населення звернулася до Катерини Безгинської з проханням розглянути на обласному рівні можливості передачі будівлі Кремінського районного центру зайнятості з державної в комунальну власність Кремінського району з метою створення «Прозорого офісу» управління соціального захисту населення.

Директор Кремінського територіального центру соціального обслуговування звернулась до заступника голови ОДА по допомогу у забезпеченні реабілітації та засобами гігієни для підопічних центру – осіб похилого віку.

Також Катерина Безгинська обговорила з начальником відділу культури можливості виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення капітального ремонту Кремінського краєзнавчого музею. Наразі проблема полягає в тому, що вартість розробки проєкту для музею, як для пам’ятки архітектури, в рази більше, аніж така ж документація для звичайної будівлі.

Микола Новицький, директор ЗОШ № 2, звернувся до заступника голови обласної адміністрації щодо фінансування поїздки команди Кремінської ЗОШ № 2, як переможців обласного етапу змагань Coolgams,, для участі у Всеукраїнських змаганнях.