Прес-центр1 серпня 2018, 17:08

Обласна влада вирішує найважливіші проблеми жителів села Троїцьке

Сьогодні, 1 серпня, заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко провів виїзний прийом громадян у селі Троїцьке Попаснянського району.

Разом з головою Попаснянської райдержадміністрації Сергієм Шакуном та керівником військово-цивільної адміністрації сіл Троїцьке та Новозванівка Микитою Шевченком розглянуто низку питань, які найбільше турбували жителів села.

Так, першочергово обговорено проблему щодо належного та безперебійного забезпечення населеного пункту електроенергією та стабілізації електронапруги у мережі.

Це питання постало після тижня негоди, яка вирувала по всій Луганській області. Тоді у селі вийшло з ладу два трансформатори і більше половини села опинилися без світла.

Юрій Клименко запевнив, що найближчим часом останні чотири вулиці, які й досі залишаються без електрики, в повній мірі отримають зазначену послугу.

У свою чергу Сергій Шакун закликав представників місцевої влади розпочати  обрізку аварійно небезпечних дерев.

Актуальним було й питання щодо забезпечення місцевих жителів твердопаливними матеріалами: дровами та вугіллям.

Голова Попаснянської райдержадміністрації повідомив, що органами влади ведуться перемовини із міжнародною громадською неурядовою благодійною організацією «АДРА» та представництвом Міжнародного Комітету Червоного Хреста для вирішення цієї ситуації.

Також люди звернулись з проханням відновити щосуботнього рейсу автобусу за маршрутом «Троїцьке - Попасна» та забезпечити безперебійним мобільним зв'язком і Інтернет-мережою.

За підсумками прийому Юрієм Клименком надані відповідні доручення.