Прес-центр6 лютого 2020, 13:02

Обласні служби контролюють ситуацію на дорогах, що виникла із погіршенням погодних умов

Починаючи з вечора 5 лютого у північних районах, а потім й по всій території Луганській області спостерігається значне погіршення погодних умов: дощ, мокрий сніг, сніг, зниження температури та сильний вітер.

Так, уночі працювала вся спеціалізована техніка.  

Сьогодні станом на 12:00 проїзд автомобільними дорогами Луганської області забезпечено, перекриття доріг, обмеження руху для вантажного та пасажирського транспорту не допущено.

Очільник Служби автомобільних доріг у Луганській області Павло Цубер повідомив про співпрацю всіх відповідних структур.  Дорожники, перш за все, забезпечують проїзд автошляхами державного значення, а також дорогами територіального підпорядкування, які сьогодні виконують роль доріг державного значення.

За його словами, минула ніч була дуже складною, проте колапсу на дорогах не допущено.

У Службі автомобільних доріг у Луганській області звертаються до водіїв великовагового транспорту, по можливості, обмежити пересування автомобільними дорогами у період негоди, та зачекати на майданчиках для відстою великовагового транспорту.

Крім того, дорожники закликають водіїв утриматися від поїздок власним транспортом на далекі відстані під час погіршення погодних умов, а під час планування маршрутів зважати на прогнози синоптиків.

Також зазначено, що у найближчі дні внаслідок переміщення активного циклону очікується подальше ускладнення погодних умов.

Номери телефонів чергових у Луганській області (цілодобово):  

 +380 (64) 524 11 25, +380 (50) 305 16 49

Аналітично-диспетчерська група Укравтодору

+380 (44) 287 11 40, kae@ukravtodor.gov.ua