Прес-центр11 квітня 2018, 15:04

Облдержадміністрацією надано доручення активізувати роботу з благоустрою територій

Про це йшлося сьогодні, 11 квітня, на нараді з благоустрою населених пунктів області та проведення щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Під час заходу заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян поспілкувався з відповідальними представниками міст та районів Луганщини у режимі відеоконференцзв’язку.

Зокрема, він зауважив, що на початку тижня голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз окреслив завдання щодо благоустрою територій.

Через різке сходження снігу і потепління відповідну роботу на місцях слід активізувати, долучивши до неї підприємства та організації.

Як приклад заступник очільника Луганщини учасникам наради навів організацію акції в Рубіжному. Особливу увагу слід приділити благоустрою Сєвєродонецька.

Поспілкувавшись з представниками міст та районів, Вадим Данієлян і директор Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай зробили певні зауваження щодо декількох територій.

Тож, до 27 квітня необхідно прибрати від сміття вулиці, тротуари, зупинки, території парків, скверів, дитячі та спортивні майданчики, несанкціоновані звалища, кладовища, меморіали тощо.

Низку робіт слід виконати у травні.

День благоустрою у рамках весняної Всеукраїнської акції відбудеться 21 квітня.

Крім того, були обговорені пропозиції з благоустрою тих територій, де наразі ще не зійшла вода.