Прес-центр7 липня 2022, 10:07

Облдержадміністрація співпрацює на інформаційно-аналітичній платформі «Uneeds» у сфері ЖКГ

З метою оцінки матеріально-технічного стану підприємств водо-, тепло-, газо- електропостачання та поводження з твердими побутовими відходами Міністерством громад та територій України впроваджено інформаційно-аналітичну платформу у сфері житлово-комунального господарства «Uneeds».

Платформа «Uneeds» створена для зворотного зв’язку з підприємствами в умовах війни, для фіксування нагальних потреб і проблем підприємств з метою пошуку шляхів їх вирішення, для залучення міжнародної технічної допомоги. Розміщення на платформі інформації про стан підприємств і її періодичне оновлення матиме позитивний вплив на доступність критично необхідних матеріалів і обладнання, сприятиме швидшому реагуванню державою на нагальні проблеми галузі.

На сьогодні Департаментом житлово-комунального господарства облдержадміністрації надано до міністерства вичерпний перелік суб’єктів господарювання у зазначених сферах, що здійснюють відповідну господарську діяльність на території області, для забезпечення їх реєстрації на платформі і подання ними необхідних даних.