Прес-центр5 квітня 2019, 15:04

Обрано голову Луганської обласної молодіжної ради

Сьогодні, 5 квітня, у Сєвєродонецьку відбулось перше засідання оновленої Луганської обласної молодіжної ради. 

На порядок денний було винесено питання щодо обрання голови, заступника голови та секретаря Луганської обласної молодіжної ради.

Спочатку відбулась презентація кандидатів на посаду голови обласної молодіжної ради. Так, три кандидати: Максим Жуков (ГО «Молодіжна країна»), Жан Кисіль (директор ТОВ «Східна Хімічна Компанія») та Михайло Буднік (голова ГО «Dream Town») коротко розповіли про себе та свою громадську діяльність, а також окреслили основні напрямки роботи на посаді голови.

За результатами таємного голосування, головою оновленої Луганської обласної молодіжної ради обрано Михайла Будніка, заступником – Максима Нікішина (голова ГО «Сєвєр ХАБ), секретарем – Дениса Давидова (ГО «Модерна молодь»).

Зазначимо, що голова молодіжної ради, зокрема, організовує діяльність консультативно-дорадчого органу та здійснює інші права та обов’язки визначені відповідно до положення, затвердженого розпорядженням голови обласної держадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації  від 28.02.2019 №169