Прес-центр18 квітня 2017, 14:04

Обрано в.о. голови Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад Луганської області

Сьогодні, 18 квітня, у Офісі реформ обрано виконуючого обов’язки голови Луганського осередку Всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад. Їм став голова Байдівської сільської ради Старобільського району Олексій Казаченко.

 

Під час заходу учасниками засідання було підтримано акцію «Луганщина у нас одна», започатковану головою Луганської обласної державної адміністрації – керівнитком обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом.

 

Питанням кадрового забезпечення, транспортного сполучення, інвестування у промисловість та сільське господарство у перспективних об’єднаних територіальних громад було приділено особливу увагу.

 

Варто зазначити, що Офіс реформ проводить засідання робочої групи з підтримки та впровадження заходів з добровільного об’єднання територіальних громад області, інструктивні наради голови облдержадміністрації з керівниками райдержадміністрацій, міськими, селищними та сільськими головами щодо організації роботи по об’єднанню територіальних громад.

 

Експертами установи постійно надаються методичні консультації посадовим особам місцевого самоврядування та представникам громад щодо добровільного об’єднання, проводяться засідання «круглих столів», семінари, робочі зустрічі, як в Офісі реформ, так і безпосередньо в громадах, на яких розповсюджувались методичні матеріали, що були надані Асоціаціїю міст України.