Прес-центр8 вересня 2017, 14:09

Оцінка розвитку територій – шлях до зростання рейтингу області

Сьогодні, 8 вересня, заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян провів нараду з удосконалення оцінки результатів діяльності районних державних адміністрацій та виконкомів міських рад міст обласного значення.

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів ОДА, територіальних підрозділів міністерств та представники інших центральних органів виконавчої влади.

Під час наради Вадим Данієлян зазначив про важливість проведення оцінки розвитку територій, яка у своїй сукупності відображає розвиток регіону у цілому і є одним з чинників  впливу на території для поліпшення рейтингу Луганщини серед областей України.

Також присутні розглянули важливість показників, які включені у напрями інвестиційного розвитку, ефективності ринку праці, соціального захисту та безпеки, розвитку інфраструктури та якості довкілля, доступності та якості послуг у сферах освіти, охорони здоров’я, культури і спорту, а також розвитку малого та середнього підприємництва.

У підсумку прийнято рішення про внесення змін до Методики проведення оцінки результатів діяльності районних державних адміністрацій та виконкомів міських рад міст обласного значення.