Прес-центр16 квітня 2022, 07:04

Одна людина загинула, трьом пораненим надано своєчасну медичну допомогу, перебиті газопроводи в Сєвєродонецьку та Лисичанську, – Сергій Гайдай про наслідки нічних обстрілів Луганщини

Вогонь російська армія відкривала по Сєвєродонецьку, Лисичанську і Кремінній, – повідомив очільник Луганщини 16 квітня зранку.

«Пізно увечері під завалами будівлі одного з професійно-технічних навчальних закладів в Кремінній пожежними знайдено тіло чоловіка без ознак життя. Через обстріли в Лисичанську зазнали поранень три жінки – їх евакуювали з пошкодженого будинку, медична допомога надана своєчасно, – підкреслив Сергій Гайдай.

Він поінформував про руйнування критичної інфраструктури: «У Сєвєродонецьку перебито центральний газопровід. Скільки знадобиться часу для його ремонту спеціалісти з’ясують зранку. Також розпочнеться відновлення пошкодженого вдень водогону. Поки що місто без води та газу. Зафіксоване потрапляння ворожого снаряду в газопровід і в Лисичанську, але з менш вагомими наслідками».

Крім того, руйнувань зазнали житлові будинки та одна із пожежних частин Лисичанська, продовольчі та промислові об’єкти в Сєвєродонецьку, зокрема, магазини в старій частині міста.

Наша сторінка в Instagram: https://www.instagram.com/luga_live/?utm_medium=copy_link;
Наша сторінка в Telegram https://t.me/luhanskaVTSA.