Прес-центр28 вересня 2017, 12:09

Офіцери цивільно-військового співробітництва провели заняття зі школярами Сєвєродонецька

Протягом декількох тижнів на Луганщині офіцери Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва (Сєвєродонецьк) проводять для молоді цикл військово-патріотичних заходів з нагоди Дня захисника України.

Військовослужбовці зустрічатимуться з учнями в різних населених пунктах, розповідатимуть про Збройні Сили України та інші військові формування та виступатимуть у ролі жюрі на військово-спортивних змаганнях тощо.

Так, нещодавно у Сєвєродонецьку армійці побували у навчально-виховному комплексі «Гармонія». Там офіцери провели заняття з учнями старших класів за темою: «Я українець – і я цим пишаюсь!»

Діти із захопленням слухали історії військових і приймали активну участь в обговоренні. Яскраві приклади героїзму наших співвітчизників, які беруть участь у проведенні АТО, їх вірність і самовідданість своєму народові та викликали захват і почуття гордості за свою державу та її оборонців.

По завершенню спілкування з сєвєродонецькими учнями, офіцери Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва (Сєвєродонецьк) висловили бажання і надалі співпрацювати з освітніми закладами області для спільного проведення військово-патріотичних заходів.

Представники педагогічного складу подякували нашим захисникам за такі зустрічі і за допомогу у вихованні любові до рідної України. Також викладачі висловили сподівання, що діти ще більше пишатимуться захисника України.