Прес-центр24 листопада 2021, 15:11

Оголошення про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора Комунального некомерційного підприємства Луганської обласної ради «Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер»

Луганська облдержадміністрація оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора Комунального некомерційного підприємства Луганської обласної ради «Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер» (далі – Конкурс).

З метою забезпечення прозорості та відкритості проведення Конкурсу до складу конкурсної комісії запрошуються представники у рівній кількості (по три особи):

1) облдержадміністрації;

2) трудового колективу цього закладу, обрані на Загальних зборах;

3) галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови їх реєстрації не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації (місцезнаходження: просп. Центральний, 59, м. Сєвєродонецьк, другий поверх, кабінет 207) протягом 15 днів з моменту оприлюднення цього оголошення.