Прес-центр27 грудня 2019, 15:12

Оголошення про початок формування постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

Луганська облдержадміністрація оголошує про початок формування постійно діючої конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (далі – Конкурс).

З метою забезпечення прозорості та відкритості проведення Конкурсу до складу конкурсної комісії у рівній кількості (по три особи) запрошуються представники:

1) на постійній основі:

- органу управління;

- громадської ради органу управління або особи (за згодою), делеговані громадськими об’єднаннями з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та погоджені громадською радою при органі управління – по одній особі від кожного громадського об’єднання;

2) трудового колективу відповідного закладу, обрані на Загальних зборах.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації (місцезнаходження: просп. Центральний, 59, м. Сєвєродонецьк, другий поверх, кабінет 207) протягом 15 днів з моменту оприлюднення цього оголошення.

Розпорядження голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 26 грудня 2019 року № 1071.