Прес-центр30 вересня 2016, 10:09

Оголошення про продовження конкурсного відбору проектів (програм), які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році

З метою підготовки якісних проектів регіонального розвитку та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» регіональна комісія оголошує про продовження конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.

Термін прийому документів для участі в конкурсному відборі інвестиційних програм (проектів): з 03.10.2016 протягом 8 днів.

Місце прийому документів: Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації, кімн. 20, проспект Центральний, 59, м. Сєвєродонецьк.

Відповідальна особа: директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Скубак Андрій Анатолійович.

Час прийому документів: з 8:30 до 17:30 (перерва з 12:30 до 13:15) крім суботи та неділі.

Умови проведення: визначені у Порядку постанови використання коштів державного фонду Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 №196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 01.04.2016 № 80 «Питання підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку».

Вимоги до проекту (програми):

Відповідність пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та в планах заходів з їх реалізації, або стратегічним цілям та завданням розвитку регіонів, де такі стратегії станом на 1 березня 2016 року не затверджені.
Інвестиційні програми і проекти впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад;
Підтримка добровільно об’єднаних територіальних громад;
Для інвестиційних програм і проектів, які передбачають будівництво – наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;
Календарний план реалізації від одного до трьох років;
Співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;
Спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, самостійно забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевого бюджету.

Документи, які необхідно надати:

Форму технічного завдання на інвестиційну програму і проект регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.
Форму інвестиційної програми і проекту регіонального розвитку, що може реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

До проектів, які передбачають будівництво, додаються документи:

Зведений кошторисний рахунок.
Звіт за результатами експертизи проектів будівництва.
Нормативний акт (наказ, розпорядження, рішення сесії) про затвердження проектної документації (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 № 560).
Документи щодо форми власності, категорії складності для об’єктів будівництва та залишкової вартості для всіх проектів.

Адреса електронної пошти: budget_loga@ukr.net

Контактний телефон: 066 080 88 24.