Прес-центр4 травня 2018, 13:05

Оголошення про проведення конкурсу з визначення проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями

Проекти освітнього обміну, які претендують на участь в конкурсі, мають бути спрямовані на популяризацію та поширення регіонального досвіду в сфері освіти і виховання, встановлення партнерських зв’язків між закладами освіти та педагогічними колективами,  розвиток інноваційної діяльності та творчого потенціалу освітян регіонів, створення умов для поглиблення практичних знань та оновлення професійного досвіду в сфері освіти.

Проекти та документи складаються державною мовою, нумеруються, підписуються керівником закладу освіти, подаються у друкованій та електронній формах (флеш-носіях або компакт-дисках) та повинні містити:

1) заяву про участь у конкурсі за формою згідно з додатком 1 до  Порядку проведення конкурсу з визначення проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями, на реалізацію яких виділяються кошти з обласного бюджету, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 29.03.2018 № 251, зареєстрованим у Головному територіальному управлінні юстиції у Луганській області 30.03.2018 за № 26/1782, (далі – Порядок);

2) опис проекту за формою згідно з додатком 2 до Порядку;

3) копію установчого документа закладу освіти (статуту, положення тощо);

4) копію витягу/виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;

5) копію виписки з Реєстру неприбуткових установ та організацій;

6) копії документів про партнерство між закладами освіти Луганської та Львівської областей;

7) лист-погодження щодо участі органу виконавчої влади чи органу місцевого самоврядування, до сфери управління якого належить заклад освіти.

Конкурсні проекти подаються протягом 30 календарних днів від дати опублікування оголошення про проведення конкурсу на офіційному сайті облдержадміністрації (www.loga.gov).

Конкурс проводиться з 04 до 16.06.2018.

Проекти та документи приймаються за адресою: місто Сєвєродонецьк вул. Вілєсова, 10, 2-й поверх, каб. 35. За додатковою інформацією звертатися за тел. 095-874-10-55.