Прес-центр23 березня 2020, 14:03

Оголошено конкурс для бібліотекарів України у проєкті «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги»

ВГО Українська бібліотечна асоціація розпочинає реалізацію нового міжнародного проєкту під назвою «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги», що підтримує Європейський Союз.

Основна мета проєкту, який триватиме з березня по грудень 2020 року, – навчити бібліотекарів з України та Білорусі створювати інноваційні бібліотечні послуги, які розвиватимуть культурні та творчі індустрії цих країн, з використанням спеціальної методології «Дизайн-мислення для бібліотек». 

У рамках проєкту ВГО Українська бібліотечна асоціація на конкурсній основі відбере 30 бібліотекарів з України та Білорусі, які пройдуть два тижневих тренінги за участю датських та українських тренерів.

До участі у конкурсі запрошуються бібліотекарі з публічних бібліотек України. Тренінги пройдуть у Києві.

Організатори покривають витрати на проїзд, проживання та харчування, пов’язані з участю у тренінгах. Бюджетом проєкту не передбачена додаткова грошова підтримка учасників.

Для участі у проєкті потрібно до 30 березня заповнити аплікаційну форму з коротким описом ідеї нової бібліотечної послуги та надати лист підтримки від керівництва бібліотеки щодо участі у проєкті та виконання проєктних умов на адресу info@ula.org.ua з приміткою в темі листа «Дизайн-мислення для українських бібліотекарів».

Переможці будуть визначені конкурсним журі до 6 квітня та повідомлені окремо.

За консультаціями звертайтеся до Виконавчого офісу ВГО Українська бібліотечна асоціація: (044) 383-14-32, info@ula.org.ua.

Більш детальна інформація про проєкт тут.