Прес-центр19 грудня 2019, 15:12

Оголошено конкурс субпроєктів зі зміцнення центрів первинної медичної допомоги

Український фонд соціальних інвестицій, у рамках Проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. Покращення первинної медицини у сільській місцевості (УФСІ VIІ)», який фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Німецький банк розвитку KfW, оголошує конкурс субпроєктів.

Проєкт спрямований на зміцнення центрів первинної медичної допомоги шляхом сприятливої для пацієнтів та енергоефективної реконструкції підрозділів ЦПМСД і забезпечення їх медичним обладнанням.

На конкурс можуть бути подані об’єкти наступної типології:

центр первинної медичної допомоги;
амбулаторія групової практики (вся будівля або її частина);
амбулаторія моно-практики (вся будівля або її частина);
пункт здоров’я.

Проєкт впроваджуватиметься у Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій областях та у підконтрольних Україні районах Донецької та Луганської областей.

Для участі у конкурсі субпроєктів, необхідно:

організувати та провести форум громади з метою обговорення та погодження наміру взяти участь у Проєкті УФСІ та обрання членів Партнера з впровадження субпроєкту (ПВСП);

Партнер з впровадження субпроєкту (ПВСП) – 3-5 представників територіальної громади, людей, уповноважених форумом громад, представляти інтереси громади, займатись підготовкою та впровадженням субпроєкту (включаючи проведення тендерів на будівельні роботи та підписання договорів). Голова ПВСП обирається членами ПВСП з їх числа.

документально оформити відповідні рішення форуму громади;
подати до УФСІ заповнену форму субпроєктної пропозиції (СПП) з усіма необхідними документами.

Кінцевий термін подання субпроєктних пропозицій та запитуваних документів - 31 січня 2020 року. 

З основними умовами участі у конкурсі ви можете ознайомитись на сайті УФСІ: https://usif.ua/news/184

Зі своїми питаннями щодо конкретних аспектів участі у конкурсі можна звернутись до експерта Українського фонду соціальних інвестицій - Клименко Катерини – консультанта з розвитку громад Східного регіонального представництва (тел. (095) 496 04 50). Електронна пошта для листування щодо конкурсу – east@usif.ua