Прес-центр3 березня 2021, 09:03

Оголошується набір на тренінг для власників мікро- та малого бізнесу, підприємців-початківців Луганської області

Громадська організація «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» в рамках проєкту «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької і Луганської областей» оголошує набір для участі у тренінгу для власників мікро- та малого бізнесу, підприємців початківців, які:

- ще не мають досвіду ведення власної справи, але хочуть розпочати власний бізнес та мають бізнес-ідею;
- нещодавно розпочали власний бізнес (самозайняті особи чи офіційно зареєстровані ФОП), але відчувають брак знань та навичок для подальшого розвитку та масштабування бізнесу;
- є власниками мікро- та малого бізнесу, що постраждали від кризи спричиненої конфліктом або зазнали збитків через карантинні обмеження.

Тренінг має на меті підвищення економічних можливостей вразливого населення на території Луганської області, яке постраждало від збройного конфлікту.

У період з квітня по серпень 2021 року для власників мікро- та малого бізнесу, підприємців-початківців Луганської області (м. Кремінна і м. Сєвєродонецьк) буде проведено серію з двох дводенних тренінгів, двох одноденних групових консультацій, індивідуальні очні та он-лайн консультації.

Передбачається, що потенційні учасники гарантуватимуть участь у запропонованих заходах та матимуть зворотній зв’язок протягом терміну реалізації проєкту.

Для реєстрації необхідно заповнити анкету до 30 березня 2021 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMovQ0j0W8Va1DRY0ecnScRYvGJd2x...

Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 31 березня 2021 року на електронну адресу кандидата або за наданим у реєстраційній формі номером телефону.

За більш детальною інформацією можна звертатися до координатора проєкту за телефоном: +38 (050) 9804472 (Сергій) або за електронною адресою: kalininserg83@gmail.com.