Прес-центр14 вересня 2022, 18:09

Окупанти впроваджують цинічну концепцію «живого щита» на захоплених територіях

Росіяни проводять широку інформаційно-психологічну операцію направлену на людей, що виїхали на територію підконтрольну Україні та у країни Європи. Вони брешуть про те, що створюються «гідні» за стандартами «руського міру» умови життя на окупованих територіях.
По перше хочеться спитати, хто ви такі, аби диктувати свої умови людям, яких ви вже позбавили житла, рідного краю та Батьківщини? По друге – вони відчувають, що їх час минає з кожною секундою та з кожним метром звільненої української землі. А разом з собою вони намагаються затягнути якомога більше людей. Чим ближчими до них є нестримний прорив контрнаступу Збройних Сил України, тим цинічніші їх акції. Окупанти працюють над людиноненависницькою концепцією «живого щита» на захоплених територіях. Вони намагаються прикритись цивільними від праведного гніву нашого воїнства.

За даними розвідки у окупованих населених пунктах триває примусова паспортизація. Росіяни та колаборанти змушують людей отримувати паспорти рф для отримання гуманітарної допомоги.
«Цинічність ворога не має меж. Забрали у людей усі можливості для існування, а потім годують їх під образом миротворців та урочисто «нагороджують» їх червоним «аусвайсом» країни-окупанта. Уся їх «багатоходівка» працює і для поповнення мобілізаційного резерву т.з. «лнр», адже колаборанти чітко пояснюють, що власників паспорта України поки не чіпатимуть, а людей, які тільки знайшли свою нову батьківщину можуть поповнити ряди армії «безхатченків» з гвинтівками Мосіна.